Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Star Daratsos
Ενοικιαζόμενα δωμάτια στα Χανιά

Tο STAR DARATSOS είναι μια οικογενειακή μονάδα τριών αστέρων και αποτελείται από  18 διαμερίσματα  50 τετρ. μέτρων έκαστο. Πλήρως επιπλωμένα, με κλιματισμό, με WI-FI  σε όλους τους  χώρους  δωρεάν, και καθημερινή καθαριότητα.
Βρίσκεται στην περιοχή ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ, ένα από τα ωραιότερα και κοντινότερα προάστια της πόλης των Χανίων, ανάμεσα στα γραφικά  και ιστορικά χωριά ΔΑΡΑΤΣΟ και ΓΑΛΑΤΑ σε απόσταση μόλις  τεσσάρων  χιλιόμετρων από την πόλη των ΧΑΝΙΩΝ. Το STAR DARATSO είναι κτισμένο πάνω σε ένα λόφο 800 μέτρα μακριά από την θάλασσα με υπέροχη θέα στον κόλπο των ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ και τις γνωστές  παραλίες ΚΑΛΑΜΑΚΙ και  ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ.

Μέσα στην μονάδα υπάρχει ιδιωτικό  PARKING, μια μεγάλη πισίνα (όχι παιδική) με ναυαγοσώστη και μεγάλος περιφραγμένος χώρος με γκαζόν όπου τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, μπορούν να έχουν ατέλειωτες  ώρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

 

 Ένα πραγματικό μέρος για χαλάρωση και ξεκούραση. Έξω  από την μονάδα περνάει  αστική συγκοινωνία με την στάση να βρίσκεται σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων για όσους δεν διαθέτουν ιδιωτικό  μέσον μεταφοράς.

Τέλος, να σημειωθεί πως η μόνιμη κατοικία των ιδιοκτητών είναι μέσα στο ξενοδοχείο και έτσι αν χρειαστεί κάτι βρίσκουν λύση άμεσα.